lunes, 18 de noviembre de 2013

Mercat català


El cap de setmana del 9/10 de novembre, des de la carretera de Badal fins Creu Coberta, va tenir lloc un mercat català, on hi havia paradetes de tota mena: roba peruana, polseres grabades, sabons naturals, cigarretes electròniques i xiringuitos per menjar uns pintxos o beure un mojito, o bé per prendre un té àrab.
Al mig del mercat, just a la plaça de Sants, hi havia tres o quatre atraccions pels menuts, per la tarda van fer teatre infantil i després uns nens van ballar Hip Hop.
A més hi havia varis “tablaos” per a l’orquestra que tocaria a la nit; la celebració va finalitzar amb els capgrossos i els petards.
Personalment el que més em va impactar va ser que no hi havia ni un cotxe en tota la carretera de Sants. També l’estil de la gent que hi passejava, és a dir, que era d’allò més variada: amb estils ben diferents i edats bén diferents, tot això amb molt bon ambient.
Com haureu notat però pel meu comentari del començament tot i ser un “mercat català” els productes eren de tot arreu del món, potser li van posar aquest nom amb la idea de promoure una unió entre tots els païssos i per això allà es venia de tot.

Eva


No hay comentarios:

Publicar un comentario